به گزارش پایگاه فرهنگی صادقون، رمضانعلی بذرافشان، با اشاره به آخرین فعالیت های صورت گرفته در اداره کل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین معاونت فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: این مرکز در سال های اخیر به جهت فراخوانی که در میان طلاب آشنا و فعال در فضای مجازی داده است فعال تر شده و فعالیت های زیادی انجام داده است.
مدیرکل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: ما در این فراخوان عده ای از طلاب هنرمند و فعال را دعوت کردیم و بعد از استعداد سنجی، تست علمی و مشخص شدن گرایش ها به کار گرفتیم.
وی با بیان اینکه تا کنون به بیش از صدگروه فرهنگی از طلاب مجوز فعالیت در فضای مجازی داده شده است، عنوان کرد: این گروه ها به سه دسته اصلی مبلغان فضای مجازی، امور هنری مکتوب و رسانه تقسیم می شوند که پس از ارائه طرح های خود و تأیید در کمیته مربوطه کمک هزینه ای به آنها پرداخت می شود.
بذرافشان ادامه داد: اداره کل تبلیغ نوین در کنار این فعالیت ها دوره های آموزشی، مشاوره و نشست های تخصصی نیز برگزار کرده است و پس از رصد مراکز همسوی خود با آنها نیز همکاری های خوبی دارد که برگزاری جشنواره های جنات و بلاغ محرم و اربعین از جمله آن است که به عنوان نمونه در جشنواره جنات تا کنون دو هزار اثر به دست ما رسیده است.
وی افزود: جشنواره بلاغ نیز نقش گسترده ای در تولید محتوای مذهبی داشته و بارها آثار به دست رسیده در این جشنواره در سایت های مختلف و در فضاهای مختلف مجازی بازنشر شده و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
مدیرکل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه از تولید و انتشار سه بانک اطلاعاتی طلاب هنرمند در بخش هنری دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد و خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همکاری های خوبی با حوزه هنری سازمان تبلیغات و مدرسه اسلامی هنر دارد چراکه بخش زیادی از طلاب در این دو مرکز نیز حضور دارند.
وی ادامه داد: طلاب زیادی در این دو مرکز و همچنین در سایر مراکز حوزوی حضور دارند که در داستان، شعر و پژوهش های ادبی و هنری کار کرده اند و ما نیز این افراد را در معاونت فرهنگی رصد و بانک اطلاعاتی آنها را تدوین کرده ایم.
نظرات شما